L.Mikuláš – P.Bystrica

vs
Gól
1
0
Penalta
0
0
Žltá karta
1
2
Červená karta
0
0

Výsledky

Klub1. polčas2. polčasGóly
MFK Tatran L.Mikuláš101
MŠK Považská Bystrica000

Podrobnosti

Dátum Liga Sezóna Čas
5. októbra 2024 2. liga 2024/25 90'

Rekapitulácia

MŠK bojovali až do konca, ale jednogólové manko nezmazali.
🟨MONACObet liga 10. kolo
🟥TATRAN LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – MŠK POVAŽSKÁ BYSTRICA 1:0 (1:0)
Domáci začali útočne a už v 1. min po Macejkovej strele zasahoval Hodál. Pov. Bystrica bola pod tlakom, ale pozorne bránila. V 11. min po rohu nebezpečne hlavičkoval Bartoš, ale Hodál jeho strelu kryl. O štyri minúty Shudeiwa z 20 metrov trafil nechytateľne od brvna a Liptáci vyhrávali 1:0. Hosťom sa nedaril prechod do útoku, prihrávky nenachádzali adresáta a čo prešlo, s tým si obrana bez problémov poradila. Až v 24. min po centri Praženku sklepol loptu Boris pred Cisára, no ten mieril z 25 metrov nad. O tri minúty získal v rohu loptu Tancík, naservíroval ju Jánošíkovi, ale ten zakončil vysoko nad. Hralo sa pod taktovkou domácich, ale v strede ihriska, až v 42. min po dlhom nákope zachraňoval Kuchynsykj pred Pagáčom a domáci gólman vyrazil v 44. min nepríjemný Vaculíkov center pred nabiehajúcim Jánošíkom. Po prestávke hru hostí výrazne oživil Jakubík. V 48. min Tancík prihral Jakubíkovi, ktorý posunul loptu Vaculíkovi, no Kuchynskyj jeho strelu z dobrej pozície chytil. O minútu Macejkovu strelu spoza šestnástky zneškodnil Hodál. V 51. min unikol po krídle Jakubík, ale Tancík po jeho prihrávke prestrelil bránu. Strelec gólu Shudeiwa si mohol v 58. min zopakovať gólovú radosť, no Hodál bol pozorný. Brankár MŠK si poradil v 64. min aj s nepríjemným Pečarkovým centrom a v 66. min chytil Bobčekov pokus po strele Bartoša. Hostia bojovali a v 72. min sa prebil po krídle Tancík, Jakubík posunul loptu Jánošíkovi, ale jeho slabú strelu domáci gólman pohodlne chytil. Snaha sa hráčom Pov. Bystrice nedala uprieť, no domáci nebezpečie vždy dokázali zažehnať. V 88. min po Kucharčíkovom vyhratom súboji sa do šance dostal Jakubík, ktorý po vyrazenej strele vrátil loptu Tancíkovi, no ani on nebol úspešný. V 90. min sa o vyrovnanie ešte snažili Kucharčík a Boris, ale chýbalo im šťastie a MŠK prvýkrát v sezóne nedokázali skórovať.
🟥Gól: 15. Shudeiwa.
🟨L. Mikuláš: Kuchynskyj – Pečarka, Voško, Prytykovskyj, Marek, Gerát, Shudeiwa, Bartoš, Macejko (79. Jamonts), Staš (70. Capko), Bobček (90. Mráz).
🟥Pov. Bystrica: Hodál – Čurik, Pagáč, Kucharčík, Vaculík, Jánošík (81. Matejčík), Sloboda, Tancík, Boris, Cisár (60. Zemko), Praženka (46. Jakubík).
🟨ŽK: Shudeiwa – Cisár, Sloboda.
⬛️Rozhodoval: Čiernik.
🟩Divákov: 752.
🟥Jozef Šprocha