Vyškov – P.Bystrica

vs
Gól
0
0
Penalta
0
0
Žltá karta
0
0
Červená karta
0
0

Výsledky

Klub1. polčas2. polčasGóly
MFK Vyškov000
MŠK Považská Bystrica000

Podrobnosti

Dátum Liga Sezóna Čas
13. júla 2024 PRÍPRAVNÝ ZÁPAS 2024/25 90'

Rekapitulácia

Považskobystričania domácim generálku na druhú ligu neuľahčili.
🟥MFK VYŠKOV – MŠK POVAŽSKÁ BYSTRICA 0:0
Vo štvrtom prípravnom zápase nastúpili hráči MŠK proti ambicióznemu tímu, ktorý v minulej sezóne neuspel v baráži o postup do najvyššej súťaži a aj teraz má podobné ciele. Tréner Peter Jakuš skúšal v bráne Kalinu z Myjavy a Baláža z Banskej Bystrice, prvé minúty odohral Jánošík z Michaloviec. Zo stabilných hráčov chýbali Hodál (dostal voľno) a chorý Sloboda.
Od začiatku bol zápas vyrovnaný, domáci sa neodkázali dostať do tlaku, na čom mala zásluhu dobre organizovaná defenzíva MŠK. V 10. min ako prvý skúšal šťastie spoza šestnástky Zemko, ale bránu netrafil. Hra pokračovala medzi šestnástkami, až v 27. min po Jánošíkovom centri narobili domácej obrane problémy Kucharčík s Borisom, no ich pokusy v sieti neskončili. Po Vaculíkovom centri sa nepresadil Boris a Cisár poslal loptu nad. Domáci gólman Borek vyrazil v 40. min Čurikovu strelu a jediný pokus Vyškova medzi žrde v 45. min po nedôraznej strele Vedrala zneškodnil Kalina. Po prestávke sa domáci snažili viac o útočné akcie, no chýbala finálna prihrávka. V 54. min nebezpečný center odvrátil Cisár a od dve minúty prenikol po krídle Kucharčík a jeho prudký center si Štěrba takmer zrazil do vlastnej brány. V 60. min kopal Egbri priamy kop z 20 metrov, ale Baláž kontroloval loptu smerujúcu nad jeho bránu. Striedajúci Krasňan po necelej minúte na ihrisku našiel presnou prihrávkou Jakubíka, ktorý však v najväčšej šanci zápasu poslal loptu z desiatich metrov vedľa. Nebezpečný prienik Condého v 65. min zastavil vkĺzačkou Matejčík. Tancíkovi nevyšiel v 73. min priamy kop z dobrej pozície a o minútu Baláž v páde zachraňoval pred dobiehajúcim Zajícom. Po nedorozumení v obrane v 76. min zasahoval Baláž pred Mbonuom a v 77. min Condého prudký center odvrátil Kucharčík na roh. Hostia odpovedali prízemnou strelou Rapavého v 80. min ktorú Borek kryl. V 87. min vyhlavičkoval Baláž loptu, ku ktorej sa dostal Mbonu, ale jeho strela tečovaná Kucharčíkom minula bránu.
🟦Vyškov: Borek – Piško, Ulbrich, Lacík, Vedral, Schön, Štěrba, Zajíc, Němeček, El Azzouzi, Sylla (Kamara, Sekou, Svoboda, Novák, Egbri, Mbonu, Conde, Nghabo, Derka, Hrubý).
🟥Pov. Bystrica: Kalina (46. Baláž) – Čurik, Matejčík, Kucharčík, Vaculík, Cisár (75. Pagáč), Zemko, Boris (46. Jakubík), Tancík (89. J. Mitaš), Ernek (46. Rapavý), Jánošík (62. Krasňan).
🟥 Jozef Šprocha