Pohronie – P.Bystrica

vs
Gól
0
0
Penalta
0
0
Žltá karta
3
3
Červená karta
0
0

Výsledky

Klub1. polčas2. polčasGóly
FK Pohronie000
MŠK Považská Bystrica000

Podrobnosti

Dátum Liga Sezóna Čas
20. októbra 2023 2. liga 2023/24 90'

Rekapitulácia

V zápase s minimom šancí získala Pov. Bystrica bod.
🟨2. liga 13. kolo
🟥POHRONIE ŽIAR NAD HRONOM – MŠK POVAŽSKÁ BYSTRICA 0:0
Od úvodu sa hral medzišestnástkový futbal, kde mali loptu častejšie na kopačkách domáci, ale proti veľmi dobre zorganizovanej defenzíve MŠK nedokázali počas celého zápasu takmer nič nič vymyslieť. V 5. min po centri zakončil zo šestnástky Lupták nad a potom sa nič zaujímavého nedialo. Až v 28. min po zrážke dvoch domácich hráčov mohol ísť do brejku Boris, lenže Rehák vybehol takmer až k stredovému kruhu a loptu odkopol. O minútu prudký center Slávika preletel popred bránu, lenže Gerebenits aj Kováč mali k lopte ďaleko. V 33. min po priamom kope Mazana hlavičkoval Horvát nad a o tri minúty rozhodca, ktorý sa nerozpakoval udeliť žlté karty za bežné zákroky, iba dohovoril domácemu Mazanovi, ktorý skopol Slobodu. Najväčšiu šancu mal v 39. min Kováč, ku ktorému sa lopta dostala po Slávikovom centri nadvihnutom Borisom, ale Rehák v páde zachránil. Polčas zakončil v 42. min Urgela strelou z 25 metrov vysoko nad. Po prestávke v 49. min Jattovu tečovanú strelu spoza šestnástky kryl poľahky Hodál a o minútu na druhej strane Mihálek dobehol dlhú loptu, no jeho prihrávku Gerebenits zbytočne púšťal pomedzi nohy a bolo po šanci. Mazanov center v 56. min nedočiahol na zadnej žrdi Šikula a z protiútoku po Gerebenitsovej prihrávke prízemnú strelu Slávika slabšou nohou chytil s problémami Rehák. Nádejnú príležitosť po akcii Schlossára s Mazanom v 67. min domáci pokazili. V 69. min sa na krídle uvoľnil Laktionov, no Hodál jeho strelu vytlačil na roh. Po rohu sa dostal k odrazenej lopte Mihálek a takmer z polovice poslal vysoký lob na hornú sieť domácej brány. Ďalší Mihálekov prudký pokus v 79. min letel nad a v 82. min po akcii Mazana s Masarykom Hodál zachraňoval pádom pod Jawarove nohy. Keď po priamom kope Pekára v 87. min hlavičkoval Jatta vedľa, súperi si body podelili.
🟨Pohronie: Rehák – Prikryl, Ovšonka (77. Jawara), Jatta, Šikula, Lupták (72. Bonsu), Schlossár (72. Pekár), Masaryk, Mazan, Urgela (64. Barbora), Horvát (64. Laktionov).
🟥Pov. Bystrica: Hodál – Kováč, Kucharčík, Mihálek, Pagáč, Václav, Sloboda, Boris (68. Vaculík), Zemko, Slávik (90. Saulo), Gerebenits (84. Čongrády), Kováč (68. Praženka).
🟨ŽK: Ovšonka, Lupták, Mazan – Pagáč, Slávik, Vaculík.
🟧Rozhodoval: Batiz.
🟥Jozef Šprocha