Exhibičný futbalový zápas

Dňa 10. 4. 2017 o 14:30 sa uskutoční na futbalovom štadióne MŠK Považská Bystrica exhibičný futbalový zápas hviezd NHL, KHL a slovenskej Extraligy, proti hráčom MŠK Považská Bystrica. Posledný zápas mal veľký úspech medzi obyvateľmi Považskej Bystrice.

Minuloročná akcia bola výborná, hviezdy nášho hokeja a nášho futbalu spolu na jednom trávniku. Privítala by som takéto akcie v mesta častejšie.

Futbalový zápas sa odohrá v rámci benefičného podujatia Budík, spojeného so zbierkou pre Kristínku a Jessicu. Program pokračuje neskôr aj večernými koncertami na tréningovom ihrisku (za plavárňou) s názvom Považská rockuje, kde sa predstavia skupiny Arzén, Blink-182 tribute band, Seven, QuoMachine revival, Vox Tristanum a Rage against the maschine guerrila tribute band.

Pre bližšie informácie sledujte facebookovú udalosť podujatia na:

https://www.facebook.com/events/208251613010434/

 

 


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/web/virtuals/114283/virtual/www/domains/mskpb.eu/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/web/virtuals/114283/virtual/www/domains/mskpb.eu/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Start a Conversation

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *